Champions League i Europa League, 2a Fase iniciada

Per fi ha començat la segona fase i com tots sabeu ho ha fet amb 2 nivells diferenciats a cada categoria (Sénior i Júnior), una lliga  a priori que s’anomenava primera divisió i una altra que havia de ser la segona divisió, però per pressió popular d’una “masa tumultuosa” es canvia el nom per Champions League i Europa League, uns noms segurament més apropiats i que donaràn rellevància a la competició.

Doncs com deia la segona fase ha començat i varem poder gaudir d’un munt de partides, les quals us passem els resultats que podreu trobar en les següents imatges separades per categories.

D’aquests resultats destacaria la partida júnior entre en Marcel Soro i el Biel Prat, un autèntic plaer visual, una llàstima no haver-la gravat perquè en Biel ho picava tot i 4 de cada 5 rematades entraven a taula però en Marcel les tornava totes, simplement una partida per fregar-se els ulls i des d’aquí només puc que felicitar als dos jugadors que varen demostrar la seva candidatura al títol d’aquesta categoria.

 

La partida la va guanyar 3-0 en Marcel però aquest va viure de les errades d’en Biel, evidentment té molt mèrit retornar totes les pilotes que li arribaven però la majoria de punts varen ser per esgotament d’en Biel i no pas per atacs d’en Marcel. Segurament en Biel amb una mica de paciència hauria tret més profit del seu atac, però això només és una opinió com poden ser vàlides unes altres.

En Josep Vila va fent camí sòlidament, el seu Google maps indica una sola ruta cap a la final i a més ho fa en línia recta, ahir es va imposar còmodament contra en Marc Casas per 3 a 0 (11-5, 11-6 i 11-8) i dóna la sensació que de moment no té rival.

La partida d’en Pol i en Joan Casadellà va ser més ajustada, en Pol va guanyar els 2 primers jocs per 11-9 i 11-9, després en Joan es va imposar per un contundent 3-11 en el tercer joc i quan semblava que la partida es podia igualar en Pol va rematar la partida dominant clarament el quart joc 11-5.

L’Israel i en Quim Alier disputaven una partida força particular, ja que fins al moment cap dels dos havia aconseguit una victòria en aquesta lliga i moralment el resultat importava per agafar confiança, com tots sabem estem aquí per divertir-nos i encara que tots ens agrada guanyar aquest fet no es del tot important. La Victòria va caure del costat de l’Israel per 3-0 amb les següents puntuacions (11-2, 11-8 i 11-6), la primera de l’Israel i des d’aquí animo amb en Quim perquè no es desanimi, ja que cada cop competeix a més alt nivell.

En Jordi Rabionet, o sigui jo, em vaig imposar amb moltes dificultats amb en Miquel Masó (3-1), una partida que podia haver guanyat qualsevol, la partida es va decidir per detalls i també per una mica de fortuna per part meva.

Finalment en Joel Creus s’estrenava en substitució d’en Gerard Bellver i ho feia contra en Carles Roca, el jugador d’Amer va guanyar la partida per 3-0 i segurament en aquest cas jo hauria apostat per un resultat més ajustat, ja que en Joel és un bon jugador, però crec que en Carles, que també és un bon jugador, va fer valer l’experiència d’aquests 2 mesos de competició i va tenir més paciència en les jugades, mentre que en Joel va arriscar molt en certs moments i això li va fer perdre punts molt valuosos. Els jocs varen anar de la següent manera. 12-10, 11-9, 11-6. Una partida molt igualada.

A la lliga júnior a part de la gran partida d’en Biel i en Marcel vàrem poder veure com la Judit Rabionet s’imposava amb en Martí Alier per 3 a 2, una altra partida que podia haver caigut de qualsevol costat, ja que la igualtat va ser la tònica general dels 5 jocs (16-18) (11-8) (7-11) (13-11) i (7 a 11).

El Duel entre germans Armengol va començar amb Domini d’en Roger per 2 a 0 però la Laia increïblement va capgirar la dinàmica i es va acabar imposant per 3 a 2. No voldria estar a la pell d’en Roger, ja que haurà de suportar força temps com les seves germanes li refreguen les victòries durant uns quants dies. Roger paciència, ja tindràs temps de revenja.

l’Ian es va imposar ajustadament a l’Arnau Hernandez (Europa League) per 3 a 0 en un partit que també va tenir molta igualtat (11-8) (16-14) (11-7).

La partida de  la Júlia Armengol i l’Arnau Dacosta (Champions League), també va estar del tot igualada, aquesta es va decidir per detalls, podía haver guanyat qualsevol però en el darrer Joc l’Arnau es va imposar clarament per 11-3 i suma la seva primera victòria en aquesta difícil competició de la Champions. Els jocs varen anar de la següent manera (8-11) (13-15) (11-7) (11-9) (3-11).

En Miquel Quer i en Satnam Singh deixen ajornada la seva partida igual que en Jordi Vila i l’Eudald Jou dels séniors.

I això és tot, un missal com Déu mana. Us deixem amb 4 imatges de diferents partides en un vídeo de 5 minuts. Fins a la propera.

Classificacions

Vídeo