LLIGA DE TENNIS TAULA

Després de 3 anys de pausa la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes té la voluntat d’iniciar novament la lliga de Tennis Taula, una lliga en la qual no hi ha monitor ni es faran classes d’aprenentatge, simplement anirem a jugar i a gaudir d’una competició d’àmbit local amb inscrits de la Cellera de Ter i pobles veïns.

Funcionament:
Després del període d’inscripcions si hi ha un mínim de gent interessada es farà un calendari de partits en format lliga, us podreu apuntar a una lliga júnior, menors de 14 o una de sénior pels més grans o majors de 14.

Un cop fet el calendari amb els dies de partit (Divendres tarda), haureu d’escollir mitjançant l’aplicatiu de la web l’horari de joc, hi haurà 3 taules amb 6 horaris de 30 minuts cadascuna, per tant això vol dir que es podran fer 18 partides cada jornada.

Els Inscrits a la lliga seran els únics que podran fer partides amistoses sempre i quan les taules estiguin lliures.

També mirarem la possibilitat de disposar d’una taula al pavelló municipal d’esports per poder fer partides qualsevol dia de la setmana o anar-hi a entrenar. Repetim que només els inscrits podran fer ús del servei.

Cost
37,50 trimestre (els mesos que duri la lliga i el servei). (12,50€ mes)

Inici i acabament
La nostra intenció és començar el mes d’Octubre i acabar el mes de maig, tot i que dependrà de diversos factors com el nombre d’inscrits i si la lliga funciona adequadament, evidentment només cobraran els mesos en els quals tot estigui en correcte funcionament.

lloc
Sala Polivalent l’Era Nova (divendres) 3 taules.
Pavelló Municipal de la Cellera (de dilluns a divendres) 1 taula.

Doncs Només queda obrir inscripcions i esperar les vostres inscripcions per tal de poder iniciar en breu una fantàstica lliga local de tennis taula. Podeu clicar en el botó de més avall.

Condicions
La lliga començarà sempre i quan hi hagi un mínim d’inscrits per garantir la viabilitat i sobretot per tal que sigui divertida per a tots/es

TENS DUBTES?

INSCRIPCIÓ