Una darrera jornada amb "maletins" pel mig

Finalment acaba la primera fase de la lliga de tennis taula de la Cellera i ja tenim tots els els jugadors que segons la classificació aniran als grups de Nivell A i els de Nivell B, tot seguit els detallarem però abans volem explicar com va anar la jornada d’ahir.

L’emoció de la jornada requeia en 2 partit del grup 1 sènior, aquests a més, eren els que quedaven per finalitzar la fase, ja que la lliga júnior havia completat tots els partits en la jornada anterior i d’igual manera el grup 2 de categoria sènior en el qual ja estava tot decidit.

El protagonista en majúscules era en Quim Alier, que tenia a les seves mans la classificació de 3 jugadors del seu grup, 2 dels quals eren els rivals de la 

jornada, en Miquel Masó i en Marc Casas que tot i això, depenien d’ells mateixos per classificar-se. Per l’altre costat en Pol Coll que si fos en temps del concurs televisiu «un, dos, tres» amb l’Ibañez Chicho Serrador seria «los sufridores» o concretament «el sufridor», ja que no depenia d’ell mateix per estar en el grup capdavanter de la lliga i hauria de ser un simple espectador dels partits de la Jornada.


En Pol però va fallar ahir, va aparèixer com podeu veure en la fotografia amb un maletí per intentar «primar» amb en Quim però a l’hora que va intentar donar la prima per tal que aquest derrotés a algun dels seus rivals les partides ja havien finalitzat. No sabem la quantitat de diner que portava en Pol dins el maletí però sabem que ve de família bona i per tant segur que devia força temptador, en tot cas no va influenciar en les partides i per tant el comitè de competició no haurà d’investigar el succés.

En primer duel va ser en Quim amb en Miquel amb un resultat favorable de (3-0) a favor d’en Miquel amb els següents marcadors:

Quim Alier, Miquel Masó (4-11) (4-11) (9-11)


Amb aquest resultat en Miquel Masó suma 8 punts, un més que en Pol i passa al Grup A com a tercer classificat. En l’altre partit en Marc Casas es va imposar per 3-1 amb en Quim i això també dona la classificació empatat a punts amb en Miquel, en aquest cas com a segon classificat, ja que en el duel personal entre en Marc i en Miquel el primer es va imposar per 3 a 1 al segon.

Quim Alier, Marc 
Casas (5-11), (11-13), (14-11) (5-11)

Un cop finalitzada la primera fase en disposem a preparar la segona que començarà el proper dimecres dia 25 i per votació popular va guanyar la segona proposta de l’enquesta que varem passar per whatsapp, la proposta guanyadora és la d’una lliga amb eliminatòries i un triangular final i amb els grups separats, per tant hi haurà un campió de lliga A i un de lliga B, en endavant els hi direm el grup de primera divisió i el de segona divisió.
Per tant estigueu pendent del whatsapp I de la web que tan aviat com ens sigui possible us passarem calendari. Moltes Gràcies a tots i fins molt aviat.
PD: ahir vàrem tenir problemes amb la GOPRO i només us podrem oferir un dels 2 partits en joc i aquest partit tampoc és sencer, ja que la càmera es va parar una estona, és una llàstima.

Vídeo d'un dels partits