Poques partides es varen fer aquest dimecres, per tant poca cosa a explicar tindrem tot i  hi ha dos resultats que fan variar substencialment la classificació per la final. Però primer repassem els resultats:

Júnior:

Ian Coll 2 – 3 Miquel Quer
Judit Rabionet 0 – 3 Biel Prat
Martí Alier 3 – 1 Arnau Dacosta.

Sénior

Jordi Rabionet 3 – 2 Jordi Vila
Pol Coll 2 – 3 Joel Creus.

 

 

Comencem per la lliga Júnior, el més destacat d’aquesta lliga potser és la derrota clara de la Judit davant en Biel i perquè ho dic?, perquè aquest serà un dels partits de la final i evidentment això fa que gairebé el triangular sigui cosa de 2, ja que la superioritat d’en Biel és aclaparadora, presumiblement es clar, no cal recordar que en Marcel Soro va guanyar a la fase regular amb en Biel per 3 a 0, per tant, amb aquests precedents ens espera una final interessant.

A l’Europa League Júnior en canvi la lliga està encara oberta en tots els sentits, ningú està classificat matemàticament i haurem d’esperar fins a la pròxima setmana per saber qui hi accedeix, de moment en tenen possibilitats tots menys l’Arnau Hernandez que ja està fora de tota opció, per tan màxima igualtat en aquest grup.

La lliga sénior en canvi esta força clara, ahir en Jordi Vila va perdre la seva partida avançada amb en Jordi Rabionet,(2-11, 11-3, 11-7, 9-11, 12-10) una partida poc vistosa en la que l’espectacle estava en l’emoció en el resultat, els 2 Jordi es varen dedicar a jugar curt i més pensant amb la defensa que no pas en l’atac i el partit es va decidir per detalls, va guanyar el qui menys va errar en els últims instants i de fet per fer justícia s’hauria de donar un 1 punt i mig per cada jugador.
Aquest resultat classifica matematicament per la final amb en Jordi Rabionet que acabarà primer de grup. En Jordi Vila depèn d’ell mateix, la partida amb en Miquel Masó serà un cara o creu per a ell, si guanya serà a la final, si perd serà l’Eudald qui ocuparà el seu lloc, per tant seguirem aquesta partida amb atenció.

A l’Europa League en Joel Creus va vèncer amb en Pol en la partida més atacant que recordo en les darreres setmanes, una partida que al contrari de la d’en Jordi Vila i en Jordi Rabionet no hi va haver especulació, tot espectacle, jo remato aquí, tu remates allà, una partida boja que va ser moooolt ajustada i es va decidir en el darrer instant, El tercer Set va finalitzar 17-15, semblava que no acabaria mai.
En Carles Roca necessita una victòria dels partits que li resten per completar el trio que anirà a la final, per tant Joan Casadellà i Pol Coll estaran pendents del que passi el dimecres vinent tot i que seria una sorpresa majúscula veure 2 derrotes del jugador d’Amer.

En fi, emoció fins al final, serà una jornada que sembla que tingui un guió preestablert però com s’ha pogut comprovar, en aquesta lliga pot passar de tot. Fins a la pròxima setmana.

 

 

 

Deja un comentario