Disputada la primera Jornada de la lliga

Primera Jornada de la lliga de tennis taula de la Cellera amb 7 partits disputats, 4 de categoria sénior i 5 de categoria Júnior.

Des de l’organització volíem fer aquesta informació amb un vídeo narrat i amb imatges de la jornada, però les proves no han sortit bé i finalment s’ha decidit passar la informació per escrit i editar les imatges a part amb un petit vídeo.

La Jornada va transcórrer amb normalitat, les partides es varen fer amb un cert ordre, sense massa aglomeracions, però sí que es va evidenciar la falta d’espai per fer competicions a la sala de l’Era nova, els espais eren reduïts i fins hi tot va costar de col·locar els marcadors en un lloc on no molestessin massa.

Dit això us fem cinc cèntims del que vàrem poder apreciar de les partides d’ahir dimecres dia 14 de març

Lliga Júnior:

Arnau Dacosta 3 – 1 Miquel Quer.
Victòria de l’Arnau Dacosta contra el seu amic Miquel Quer en un partit a on l’Arnau es va imposar en els dos primers jocs, tot i que el tercer va caure pel costat d’en Miquel i podria semblar que hi havia possibilitats de remuntada en el quart l’Arnau es va imposar amb comoditat i va diluir qualsevol possibilitat d’acabar la partida amb més emocióhttps://youtu.be/YAozjcA097k

Judit Rabionet 3 – 0 Arnau Hernandez.
La Judit es va imposar per 3 a 0 al seu contrincant Arnau Hernandez i podria semblar que el partit va ser fàcil, però la realitat ens diu que els jocs varen ser disputats i les diferències mínimes.

Laia Armengol 2 – 3 Roger Armengol
El Duel entre germans va acabar amb victòria d’en Roger però la Laia al final del tercer joc guanyava 2-1, a partir d’aquell moment en Roger va començar a estar més encertat i va acabar remuntat el partit. Va ser un dels partits de la Jornada, sobretot per l’emoció.

Júlia Armengol 3 -1 Ian Coll.
L’Ian es va imposar en un primer joc molt igualat, això ens feia preveure que podríem viure una partida igualada, però la Júlia a partir d’aquell moment no va donar opció i es va imposar en els tres jocs següents i així endur-se la victòria final.

Biel Prat 3 – 2 Marcel Soro
Segurament el millor partit de la lliga júnior, els dos jugadors tenen un bon nivell i són uns dels ferms candidats al títol. En Biel es va imposar en els dos primers jocs i quan semblava que el partit no tindria història en Marcel va treure el millor de si i es va imposar en el tercer i quart joc. El cinquè i definitiu va ser tens i emocionant, tan és així que el partit es va decidir per la mínima diferència d’11 punts a 9

 

Lliga Sénior:

Israel Coll 1 – 3 Carles Roca
Partit força igualat, en Carles es va imposar amb un resultat que no crea cap dubte, però és un d’aquells duels que saps que si fan 10 partides, podrien acabar amb 5 victòries per cada costat, per tant els futurs duels es podrien decantar per petits detalls i això és el que volem en aquesta fantàstica lliga, molta emoció i incertesa. Felicitats als dos jugadors.

Jordi Vila 3 – 0 Eudald Jou
Potser el partit amb més nivell de la Jornada, tot i la contundència en el resultat les partides varen ser força igualades i en Jordi va fer valer el seu «saque» que en gran part va ser la clau del partit. 2 jugadors a tenir en compte i que amb molta probabilitat podran estar a la part alta de la classificació

Joan Casadellà 3 – 2 Marc Casas
Un partit entre amics, dos jugadors que es coneixen molt bé i que juguen habitualment entre ells i amb un nivell molt igualat, en Joan guanyava 2-0 però en Marc ha remuntat el partit fins al 2-2, finalment en el darrer joc en Joan ha aconseguit la victòria per (11 punts a 6). Hi haurà revenja?

Gerard Bellver 0 – 3 Jordi Rabionet
Partit amb els 2 primers jocs igualats però en el tercer en el qual en Jordi va guanyar amb una bona diferència, els jugadors hauran de treballar de valent vist els rivals del seu grup, la lluita per ser al grup fort de la segona fase es pagarà molt cara.

I fins aquí la primera jornada de la lliga de tennis taula de la Cellera, esperem editar millors informacions i més detallades a la propera jornada. Gràcies per la confiança i fins a la setmana vinent.

Deja un comentario