Amb els resultats de la darrera jornada ja podem anunciar les finals que es diputaran, si no es decideix el contrari per part dels participants, el dimecres 27 de juny. Unes finals que ens haurien d’ocupar de 7 a 9, però això ja ho detallarem més concretament el dimecres vinent.

Resultats de la Jornada

Júniors.

Satnam Singh 2 – 3 Roger Armengol
Judit Rabionet 3 – 1 Marcel Soro
Laia Armengol 3 – 0 Satnam Singh

Sèniors:

Quim Alier 0 – 3 Carles Roca
Miquel Masó 0 – 3 Josep Vila

Aquest dimecres tot va transcórrer amb normalitat, El més emocionant era saber qui es classificaria per la final de l’Europa League Júnior que era la lliga amb més participants amb possibilitats i els resultats del passat dimecres ja ens han donat el veredicte final. Aquets tres jugadors seran en Roger Armengol, la Laia Armengol i l’Ian Coll. En Satnam queda fora després de perdre les 2 partides contra els germans Armengol, per tant, va passar de tenir moltes opcions de classificar-se a quedar fora en una sola tarda.

A la Champions League júnior hi va haver una sorpresa, la judit Rabionet va derrotar contra pronòstic en Marcel Soro que fins al dia d’avui es trobava invicte i aquest resultat ens trenca tots els esquemes de cara a la final, ja que els tres finalistes acaben amb 9 punts cadascú i per tant, segons els números sembla que no hi ha ningú que es presenti com a gran favorit. El Marcel va guanyar amb facilitat en Biel, aquest va guanyar amb facilitat a la Judit i ella va guanyar còmodament amb el Marcel, per tant estem tots una mica descol·locats.

A la final d’Europa League passen a la final en Carles Roca, Pol Coll i Joan Casadellà, tot i que l’Israel en cas de guanyar 3 a 0 amb en Carles Roca podria provocar un triple empat a punts, amb en Pol i en Joan, fins hi tot en la suma de sets a favor i en contra però acabarien passant en Joan i en pol, ja que l’Israel ha perdut amb tots dos.

A on hi ha canvis és en la final de la Champions Sènior, passen a la final Josep Vila, Jordi Vila i Eudald Jou. Simplement jo personalment com a màxim organitzador del torneig prefereixo mantenir-me al marge per una qüestió organitzativa i una altra d’ètica, és un dia que haig d’estar pendent de moltes coses i no podria participar, i l’altre és que com a president de l’entitat organitzadora em vaig apuntar per fer gruix i no trobo ètic que ara jugui cap final (una decisió que no té marxa enrere).

A la Foto una imatge d’en Quim Alier i en Carles Roca, el jugador d’Amer va aconseguir la victòria per 3 a 0. En Quim amb aquesta partida finalitza la seva participació a la lliga.

La propera setmana definirem horaris per les finals, tot i que potser passo una comunicació demà i us demano si podem avançar les de les finals de l’Europa League per aquest dimecres i les finals de champions pel dia 27.

Gràcies i fins molt aviat

Deja un comentario