Més igualtat impossible!!

Els resultats de la cinquena jornada de lliga ens mostren que molt probablement no tindrem definides les finals fins la darrera jornada, si que evidentment hi ha algun jugador que ahores d’ara ja ha finalitzat la competició, ha completat les cinc partides de la segona volta com per exemple en Marc Casas, altres en canvi com en Jordi Vila li queden 2 autèntiques finals.

Però millor que repassem els resultats de la Jornada:

Categoria Júnior.

Júlia Armengol 0 – 3 Marcel Soro.

Categoria sènior.

Israel Coll 1 – 3 Pol Coll
Jordi Rabionet 3 -1 Josep Vila
Eudald Jou 3 – 1 Marc Casas
Quim Alier 2 – 3 Joel Creus
Eudald Jou 0 – 3 Josep Vila
Joan Casadellà 3 – 0 Joel Creus

Lliga Júnior.

Només un partit es va disputar el dimecres dia 30 de la lliga júnior, va ser el de la júlia contra en Marcel, un partit amb poca història ja que en Marcel va guanyar clarament els 3 sets, amb aquest resultat la Júlia queda sense opcions i la propera setmana finalitzarà la seva etapa en aquesta lliga en un partit contra en Martí Alier, un duel interessant ja que cap dels dos jugadors ha pugut guanyar cap partida en aquesta segona fase. En Marcel ja classificat haurà de complir tràmit  contra la Judit, tot i que aquesta partida s’haurà de seguir ja que tots dos són ja dins la final i pot servir per mesurar forces.

Lliga Sénior.

Segurament hauríem de destacar la primera derrota d’en Josep Vila en aquesta lliga i ho va fer contra en Jordi Rabionet (o sigui jo) per 3 a 1, la partida va ser molt igualada (11-6, 7-11, 9-11, 10-12) i ja sabeu que se’m fa difícil de comentar qualsevol partida meva però la veritat que una mica de sort vaig tenir i no és quedar bé, sinó que crec sincerament que en Josep em guanyaria 9 de cada 10 partides disputades i això es podrà comprovar en un futur quan ens tornem a trobar. Serà a la final?, no sé per què abans hi ha una partida molt igualada contra l’altra Vila, en Jordi i evidentement tot pot passar.

En Jordi Vila, a part de jugar contra en mi en el darrer dia s’haurà d’enfrontar amb en Miquel Masó i vist com està la classificació si vol certificar la classificació haurà de vèncer en totes dues partides, ja que una derrota contra en Miquel podria provocar un triple empat entre l’Eudald, Jordi Vila i Jordi Rabionet que es resoldria amb la suma de Jocs a favor i en contra, en canvi si perd contra en Jordi Rabionet podria quedar fora tot i que compta amb un punt a favor respecte a l’Eudald i és que la partida entre ells va caure a favor del de la Cellera i això li dóna avantatge en cas d’empat a punts.

L’Eudald que ja ha finalitzat la fase va guanyar en una partida clau amb en Marc Casas per 3 jocs a 1, en unes partides que varen ser molt igualades, segurament la capacitat de tornar pilotes de l’Eudald va ser la clau del partit, ja que en Marc va atacar amb encert però al davant es va trobar un oponent que ho tornava tot.

Tot seguit l’Eudald va jugar amb el Josep Vila, una partida que va finalitzar 3 – 0 a favor d’en Josep i en la qual el de la Cellera no va patir amb excés, aquesta vegada en Josep va aconseguir que les seves rematades entressin dins la zona de la taula amb un alt índex d’encert tot el contrari de la partida contra en Jordi Rabionet, l’Eudald però aconseguia moltes vegades de manera brillant retornar-les i en Josep havia de donar el millor de si per tal de continuar la jugada atacant, ja que necessitava insistir per anotar.

Possibilitats de jugar la final:

Crec sincerament que a la lliga sénior no hi haurà triple empat, crec que els tres jugadors que entraran ho faran per puntuació, perquè l’empat es produiria en cas que en Jordi Vila surti vencedor de la partida contra en Jordi Rabionet i abans hagi perdut contra en Miquel Masó o també que en Josep Vila perdi la partida que li queda amb en Miquel Masó, en aquest cas donaria també un triple empat o amb en Jordi Rabionet o amb en Jordi Vila i sempre en tots dos casos amb l’Eudald. Baja, un embolic oi?, En tot cas només en Josep Vila per la suma de sets a favor i en contra té la classificació assegurada.

Més clares estan les coses a l’Europa League, En Carles Roca té assegurada la classificació, encara que perdi els dos partits es classificarà per la suma de sets a favor i en contra, els altres 2 adversaris sortiran a la propera Jornada.
L’Israel ja està matemàticament fora, ja que encara que guanyi la seva partida contra en Carles Roca per 3 a 0 i en Pol Coll perdi 3-0 contra en Joel Creus el triple empat a 8 punts el deixaria a fora per la suma de jocs a favor i en contra.
Per tant ja podem dir que passi el que passi la Final la disputaran en Carles Roca, en Joan Casadellà i en Pol Coll,

Per l’Israel va ser clau la seva partida de dimecres contra en Pol, ara sabem que va ser un cara o creu, qui perdia estava fora, en Pol va ser lleugerament superior, tot i que en el quart Joc les coses podien haver canviat, ja que l’Israel va estar a punt de forçar el cinquè joc. El punt final, 13 a 11 es va decidir de manera màgica i molt poc habitual, l’Israel va rematar una pilota alta de manera encertada, en Pol fent un esforç de reflexos la va tornar miraculosament amb tanta fortuna que la pilota va caure dins la taula molt a prop de la xarxa fent un bot a força altura, quan l’Israel es disposava a rematar-la la pilota del mateix efecte va tornar a l’altra zona de la taula provocant que l’Israel no la pogués tocar amb la pala i per tant el punt de la victòria va ser per en Pol, un final de pel·lícula per certificar una classificació per la final.

No podem demanar més, igualtat, emoció i molt de divertiment… fins el proper dimecres!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario