Segona Jornada de lliga 21-03-2018

Segona jornada de la lliga de tennis taula, finalment alguns dels jugadors que no varen poder venir a la primera ja varen debutar ahir i per tant tots els podem fer una idea de com està el nivell de les 2 categories, encara que això té poca importància, ja que tots estem inscrits per passar unes bones estones fent aquests esport que tant ens agrada.

Ahir va ser una gran jornada, hi va haver partides èpiques, sobretot a la lliga sénior, sense anar més lluny la més ajustada va ser la d’en Carles Roca i l’Eudald Jou, aquesta partida es va decidir en el cinquè JOC per un resultat favorable a l’Eudald d’11-9, però a part del resultat es va poder veure punts molt disputats, amb diverses esmaixades i retorns que varen fer vibrar als que érem allà.

La partida que podeu veure en el vídeo entre en Josep Vila i en Marc Casas va donar molt de si, sobretot el tercer JOC, tot i que va ser una partida de punts ràpids (11-9, 11-4 i 16-14). I per destacar-ne una tercera la d’en Pol Coll i en Miquel Masó, molt semblant a la de l’Eudald i en Carles, aquesta també es va acabar decidint en el cinquè JOC i per un resultat d’11-8.

Amb referència a la lliga júnior no us perdeu el vídeo del partit entre en Biel i en Martí Alier, més que pel resultat, voldria destacar pel bon nivell de la partida en general, tenim bons jugadors a la lliga malgrat que avui dia gairebé no es pot anar a cap lloc públic a practicar aquest esport perquè senzillament no hi ha taules.

Finalment també destacar la partida entre l’Ian i l’Arnau Hernandez que va ser molt ajustada tot i acabar 3-1 a favor del primer.

Pel que fa a la classificació en el Grup 1 Sénior el lideratge queda per en Josep Vila amb 2 partides i 2 victòries sense que hagi perdut cap joc, és el màxim favorit al lideratge i la incògnita serà veure qui és capaç de guanyar-li un joc. En aquest grup es postula una lluita molt igualada per les altres 2 places que donaran accés a la lliga A, per tant cada punt compta, cada JOC serà important.

En El grup 2 passa alguna cosa semblant al grup 1, de totes maneres fa de mal dir, però un servidor aposta pel liderat clar d’en Jordi Vila i després una lluita renyida entre l’Eudald, en Carles i en Jordi per les 2 places restants.

A la categoria Júnior sembla que en Biel no té rival en el grup 1 i en Marcel Soro clarament l’acompanyarà en el grup A a la segona fase, en el Grup 2 ja és una mica més difícil fer pronòstics, però la Judit i l’Arnau ho tenen a tocar, haurien de guanyar 1 dels 3 partits que els hi queda i gairebé tindrien aquesta classificació, de totes maneres en la lliga júnior és molt probable que el 3r del grup A i B es juguin la cinquena plaça en una eliminatòria. Però en tot cas s’ha de decidir quin dels 2 grups es quedarà amb 5 participants en la segona fase.

Això és tot per avui, crec sincerament que ens ho estem passant molt bé, la lliga compleix les expectatives que ens vàrem proposar dins la Unió Esportiva Cellera Amer i ens complau veure com cada setmana hi ha molta gent que ens comenta que si s’hagués assabentat abans de l’existència de la competició s’hauria apuntat. Però la veritat és que l’espai se’ns ha fet petit, clarament no s’hi cap i una lliga amb més participants hauria fet inviable disputar-la en 1 sol dia a la setmana. Per tant esperem de cara al setembre poder recuperar el pavelló i disposar de més espai i estic convençut de doblar el nombre d’inscrits de cara a la que serà la propera lliga de tennis taula, però això està molt lluny, de moment gaudim del moment tot esperant la tercera jornada. Fins molt aviat

Classificacions

Vídeo partit entre en Biel i en Martí:

Vídeo del partit entre en Josep Vila i en Marc Casas

 

Deja un comentario