Lliga local de Tennis Taula 2022-23

Després de 3 anys de pausa la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes té la voluntat d’iniciar novament la lliga de Tennis Taula, una lliga en la qual no hi ha monitor ni es faran classes d’aprenentatge, simplement anirem a jugar i a gaudir

Torneig / Matinal 26 Setembre 2020

Benvolguts/des, des de la Unió Esportiva Cellera Amer les Planes volem donar el tret de sortida a la temporada de tennis taula amb l’organització d’un torneig matinal el dia 26 de setembre al

Lliga de Tennis Taula 2020-21

Benvolguts/des, després de 2 anys de parada de l’activitat el tennis taula torna a la graella de la Unió Esportiva, de fet, la raó principal per la qual no s’ha programat en aquests 2 anys ha sigut la falta

Finals a punt.

Finals a Punt

Amb els resultats de la darrera jornada ja podem anunciar les finals que es diputaran, si no es decideix el contrari per part dels participants, el dimecres 27 de juny. Unes finals que ens haurien d’ocupar de 7 a 9, però això ja ho detallarem més concretament el dimecres vinent. … llegiu més

A punt per la darrera Jornada. (2018-06-06)

Poques partides es varen fer aquest dimecres, per tant poca cosa a explicar tindrem tot i  hi ha dos resultats que fan variar substencialment la classificació per la final. Però primer repassem els resultats: Júnior: Ian Coll 2 – 3 Miquel Quer Judit Rabionet 0 – 3 Biel Prat Martí … llegiu més

Més igualtat impossible!!

Els resultats de la cinquena jornada de lliga ens mostren que molt probablement no tindrem definides les finals fins la darrera jornada, si que evidentment hi ha algun jugador que ahores d’ara ja ha finalitzat la competició, ha completat les cinc partides de la segona volta com per exemple en … llegiu més

Quarta Jornada (Champions i Europa League)

Quarta jornada i tot es posa molt interessant, ja hem arribat en aquell punt a on les victòries o derrotes ja tenen consecuències directes en les aspiracions dels jugadors, per tant les partides que es vagin succeïnt ja  a la propera jornada tindran emoció afegida y molta substància. Però abans … llegiu més

Tercera Jornada (Europa League i Champions) 16-05-2018

Jornada amb molts partits la d’ahir dia 16 de maig en la Sala de l’Era Nova de la Cellera de Ter, es varen completar tots els partits de la tercera jornada i a més es varen poder recuperar algun d’ajornat de les dues primeres jornades, per tant, val més que detallem la relació de partit i així tindrem una visió general de la jornada.

Lliga Júnior.

 • Marcel Soro 3 – 0 Martí Alier
 • Biel Prat 3 – 0 Arnau Dacosta
 • Laia Armengol 2 – 3 Miquel Quer
 • Ian Coll 0 – 3 Roger Armengol
 • Judit Rabionet 3 – 0 Júlia Armengol
 • Roger Armengol 3 – 2 Arnau Hernadez

Lliga Sènior.

 • Quim Alier 0 – 3 Pol Coll
 • Pol Coll 1 – 3 Carles Roca
 • Joan Casadellà 1 – 3 Carles Roca.
 • Marc Casas 3 – 2 Miquel Masó
 • Joan Casadellà 3 – 0 Quim Alier
 • Josep Vila 3 – 0 Jordi Vila

Classificacions

 

Com podeu veure un munt de partits que ja van posicionant als jugadors de cara a la gran final. Amb 3 jornades ja hi ha alguns que estan amb un peu i mig al triangular i altres que evidentment en són fora. Tot seguit us detallem el més rellevant de la jornada.

Júnior

Un dels partits destacats de la categoria júnior va ser el de la Judit Rabionet i la Júlia Armengol, més que per l’emoció en el resultat, pel fet que la Judit amb 3 victòries podem dir que gairebé té assegurada la calssificació per la final, tot i que encara ha de jugar amb els autèntics dominadors del torneig com són en Biel i en Marcel i aquí és més que probable que la Judit sumi alguna derrota.

En Marcel amb un partit menys suma 4 punts i jo apostaria que sumarà els 10 possibles en aquesta fase, de moment la seva 4a posició és fictícia i no tardarà gaire a escalar posicions. En Biel ahir va derrotar sense problemes l’Arnau Dacosta i crec també que difícilment perdrà cap més partit en aquesta segona fase i amb les 2 victòries acumulades està a una sola del passe a la gran final.

A l’Europa League la cosa està més emocionant, Ahir en Roger Armengol que venia d’una derrota dolorosa amb la seva germana va ser capaç de guanyar a l’Ian i l’Arnau Hernandez, un salt de gegant a les aspiracions de classificar-se, però haurà de derrotar amb en Satnam Singh d’aquí 2 setmanes per tal de confirmar alguna de les 3 primeres posicions.

Amb la derrota d’ahir l’Arnau Hernadez ja no té possibilitats de classificar-se i la Laia i en Miquel quer hauran de guanyar els 2 partits que els hi resten si no volen quedar fora, ahir la Laia va perdre en un partit molt ajustat contra en Miquel Quer, un partit que no es va decidir fins als darrers instants. En fi, la setmana vinent tindrem gent classificada i gent que quedarà matemàticament fora.

Sènior.

Ahir hi va haver dos jugadors de l’Europa League que varen fer grans passos però en sentit contrari, el primer d’ells és en Carles Roca, que amb les dues victòries d’ahir contra en Pol Coll i en Joan Casadellà es classifica amb tota probabilitat per la gran final, ja que suma la seva tercera victòria en 3 partits, a més va vèncer i convèncer amb dues partides amb força domini que ara per ara el posicionen com a màxim favorit al títol tot i que una final a 3 sempre és imprevisible. En sentit contrari tenim en Quim Alier que al contrari d’en Carles va sumar dues derrotes contra en Joan Casadellà i en Pol Coll i a hores d’ara té poc marge d’error en aquesta fase, la progressió anunciada la setmana passada no ha estat suficient per arribar al nivell dels seus oponents, Ànims Quim!

La partida més esperada segurament era la d’en Jordi Vila i en Josep Vila, ja que a la meva manera d’entendre són els màxims favorits al títol però aquesta vegada clarament va caure del costat d’en Josep amb tres partides a on en Jordi no hi va poder fer gran cosa. 11-2, 11-4, 11-6. En Josep està a un gran nivell i com vaig dir una vegada el seu GPS té traçada una línia recta que arriba al títol de lliga, tot i que de vegades hi pot haver incidències que poden fer variar aquesta ruta, sembla evident que la probabilitat sembla baixa.

En Miquel Masó es va complicar molt la vida sumant dimecres la segona derrota en 2 partits, va perdre en un partit molt ajustat 3-2 amb en Marc Casas i si tenim en compte que ha de passar per les mans d’en Josep i En Jordi Vila té un futur difícil,

En els 2 grups hi ha uns quants jugadors que es mouen en terreny irregular i estan a un pas de l’eliminació o de la classificació, són jugadors que a la propera jornada es decantaran molt cap un costat o l’altre. A la Champions hi tenim en Marc Casas, l’Eudald Jou i en Jordi Rabionet en situació pantanosa, només un d’ells accedirà a la gran final i això fa molt emocionant les 2 properes jornades de la lliga. A l’Europa League tenim en Pol Coll i en Joan Casadellà que necessiten sumar en el pròxim partit, mentre que l’Israel amb 2 partits i 2 victòries es pot permetre el luxe d’una punxada.

Com veieu comença a estar tot molt emocionant, ens espera una recta final apassionant i que estic segur que passi el que passi tots la gaudirem. Fins a la propera jornada.

 

 

Segona Jornada (Champions i Europa Legue) 09-05-2018

Segona jornada de la 2a Fase (Champions i Europa League) 2018-05-09

Segona jornada de la segona fase de la lliga de tennis taula de la Cellera de Ter en la qual no es varen poder disputar totes les partides previstes però en canvi si que es va poder recuperar alguna que teníem enrederida de la primera jornada.

El més destacat de la lliga sénior podríem dir que són les 2 victòries d’en Jordi Vila que amb els 4 punts aconseguits es posa líder de la Champions, gràcies en part, perquè en Josep Vila ahir no va poder disputar la seva partida que s’ajorna a un altre dia. En Jordi Vila va derrotar amb més o menys problemes als 2 adversaris que tenia, tan en Marc Casas per un resultat de 3 a 1 (8-11, 11-6, 10-12, 5-11) com l’Eudald Jou per 3-0 (11-6, 11-8, 16-14)

Per la seva part l’Eudald va aconseguir la victòria per 3 a 1 contra en Jordi Rabionet en una partida més fàcil del que es podia esperar pel jugador d’Amer, cal recordar que en la primera fase en Jordi li va guanyar pel mateix resultat 3-1 i per tant en un moment clau l’Eudald ha aconseguit dos punts importants per intentar classificar-se per la final, una estocada en tota regla. Pobre Jordi.

En l’Europa League l’Israel es posa líder després de vèncer per 3-1 amb en Joel Creus, la partida va ser força igualada i la veritat és que podia haver guanyat qualsevol, en tot cas l’Israel amb aquesta victòria està a un pas de certificar el passe a la gran final que com us vaig dir es en format de triangular, només li cal una victòria en els 3 partit que li resten per finalitzar la fase i tindrà la feina feta. Els jocs varen anar de la següent manera (10-12, 11-5, 8-11, 10-12). En Joel, per la seva part, amb les dues partides perdudes ha gastat gairebé tots els comodins que li quedaven i haurà de començar a sumar els punts de dos en dos si vol tenir alguna esperança d’estar entre els millors de l’Europa League i tot s’ha de dir que no està tant lluny de fer-ho, encara que en Pol Coll o en Joan Casadellà són rivals molt complicatsi segur que suarà de valent per intentar derrotar-los.

A la lliga Júnior el més destacat de la Jornada són les 2 victòries contra pronòstic d’en Sagnam Singh, amb la poca experiència que té en aquest esport era el màxim favorit d’ocupar uns dels darrers vagons del tren però ahir es va desfer d’en Miquel Quer i l’Arnau Hernández en dues partides gairebé idèntiques perquè varen tenir el mateix resultat totes dues 3-2 i 3-2. Concretament la partida contra l’Arnau va anar de la següent manera (3-11, 11-13, 11-9, 11,8, 11-7) clarament en Sagnam va anar de menys a més en el seu debut i la partida contra en Miquel, que es va produir una mica més tard, va tenir les següents puntuacions (11-9, 4-11, 11-6, 8-11, 11-7) i amb aquest resultat en Sagnam es posa líder empatat a punts amb L’Ian que ahir en una partida molt emocionant i igualada es va imposar a la Laia Armengol per 3 jocs a 2 (11-8, 11-6, 9-11, 3-11, 11-7) La Laia havia aconseguit remuntar el 2 a 0 que portava en contra, però en el darrer joc, l’Ian va ser millor i es va emportar els 2 punts.

Per altre costat la Judit Rabionet es posa líder del grup després de vèncer per 3 jocs a 1 amb l’Arnau Dacosta en un partit a on la Judit va ser lleugerament superior, la Judit ocuparà momentàniament el liderat sobretot perquè la partida d’en Martí Alier i en Marcel Soro no es va poder disputar ahir, ha estat ajornada i eren els 2 únics jugadors que podien obtenir dues victòries en els dos partits que portem de fase.

En Biel Prat per la seva part es va poder reixir de la derrota contra pronòstic de la setmana passada contra en Marcel Soro i es va imposar a la Júlia Armengol amb facilitat per 3-0 ( 2-11, 4-11 i 4-11), la Júlia suma 2 derrotes en aquestes dues Jornades i també ha exhaurit els comodins i no podrà cometre cap més error en aquesta fase si vol ser a la final, de moment, la propera setmana s’haurà d’enfrontar a la seva amiga Judit en un partit que pot marcar el futur immediat de les dues jugadores.. Finalment en Roger Armengol suma la primera victòria en aquesta segona fase en l’Europa League amb un resultat contundent de 3-0 contra en Miquel Quer i  manté les possibilitats intactes. (11-7) (11-5) (11-9).

Us deixem un parell de vídeos i tots dos són de la família Rabionet, no ho hem fet expressament, volíem gravar més partides però no va ser possible. Fins a la setmana següent.

 

Champions League i Europa League (2a Fase) 2018-05-02

Champions League i Europa League, 2a Fase iniciada

Per fi ha començat la segona fase i com tots sabeu ho ha fet amb 2 nivells diferenciats a cada categoria (Sénior i Júnior), una lliga  a priori que s’anomenava primera divisió i una altra que havia de ser la segona divisió, però per pressió popular d’una “masa tumultuosa” es canvia el nom per Champions League i Europa League, uns noms segurament més apropiats i que donaràn rellevància a la competició.

Doncs com deia la segona fase ha començat i varem poder gaudir d’un munt de partides, les quals us passem els resultats que podreu trobar en les següents imatges separades per categories.

D’aquests resultats destacaria la partida júnior entre en Marcel Soro i el Biel Prat, un autèntic plaer visual, una llàstima no haver-la gravat perquè en Biel ho picava tot i 4 de cada 5 rematades entraven a taula però en Marcel les tornava totes, simplement una partida per fregar-se els ulls i des d’aquí només puc que felicitar als dos jugadors que varen demostrar la seva candidatura al títol d’aquesta categoria.

 

La partida la va guanyar 3-0 en Marcel però aquest va viure de les errades d’en Biel, evidentment té molt mèrit retornar totes les pilotes que li arribaven però la majoria de punts varen ser per esgotament d’en Biel i no pas per atacs d’en Marcel. Segurament en Biel amb una mica de paciència hauria tret més profit del seu atac, però això només és una opinió com poden ser vàlides unes altres.

En Josep Vila va fent camí sòlidament, el seu Google maps indica una sola ruta cap a la final i a més ho fa en línia recta, ahir es va imposar còmodament contra en Marc Casas per 3 a 0 (11-5, 11-6 i 11-8) i dóna la sensació que de moment no té rival.

La partida d’en Pol i en Joan Casadellà va ser més ajustada, en Pol va guanyar els 2 primers jocs per 11-9 i 11-9, després en Joan es va imposar per un contundent 3-11 en el tercer joc i quan semblava que la partida es podia igualar en Pol va rematar la partida dominant clarament el quart joc 11-5.

L’Israel i en Quim Alier disputaven una partida força particular, ja que fins al moment cap dels dos havia aconseguit una victòria en aquesta lliga i moralment el resultat importava per agafar confiança, com tots sabem estem aquí per divertir-nos i encara que tots ens agrada guanyar aquest fet no es del tot important. La Victòria va caure del costat de l’Israel per 3-0 amb les següents puntuacions (11-2, 11-8 i 11-6), la primera de l’Israel i des d’aquí animo amb en Quim perquè no es desanimi, ja que cada cop competeix a més alt nivell.

En Jordi Rabionet, o sigui jo, em vaig imposar amb moltes dificultats amb en Miquel Masó (3-1), una partida que podia haver guanyat qualsevol, la partida es va decidir per detalls i també per una mica de fortuna per part meva.

Finalment en Joel Creus s’estrenava en substitució d’en Gerard Bellver i ho feia contra en Carles Roca, el jugador d’Amer va guanyar la partida per 3-0 i segurament en aquest cas jo hauria apostat per un resultat més ajustat, ja que en Joel és un bon jugador, però crec que en Carles, que també és un bon jugador, va fer valer l’experiència d’aquests 2 mesos de competició i va tenir més paciència en les jugades, mentre que en Joel va arriscar molt en certs moments i això li va fer perdre punts molt valuosos. Els jocs varen anar de la següent manera. 12-10, 11-9, 11-6. Una partida molt igualada.

A la lliga júnior a part de la gran partida d’en Biel i en Marcel vàrem poder veure com la Judit Rabionet s’imposava amb en Martí Alier per 3 a 2, una altra partida que podia haver caigut de qualsevol costat, ja que la igualtat va ser la tònica general dels 5 jocs (16-18) (11-8) (7-11) (13-11) i (7 a 11).

El Duel entre germans Armengol va començar amb Domini d’en Roger per 2 a 0 però la Laia increïblement va capgirar la dinàmica i es va acabar imposant per 3 a 2. No voldria estar a la pell d’en Roger, ja que haurà de suportar força temps com les seves germanes li refreguen les victòries durant uns quants dies. Roger paciència, ja tindràs temps de revenja.

l’Ian es va imposar ajustadament a l’Arnau Hernandez (Europa League) per 3 a 0 en un partit que també va tenir molta igualtat (11-8) (16-14) (11-7).

La partida de  la Júlia Armengol i l’Arnau Dacosta (Champions League), també va estar del tot igualada, aquesta es va decidir per detalls, podía haver guanyat qualsevol però en el darrer Joc l’Arnau es va imposar clarament per 11-3 i suma la seva primera victòria en aquesta difícil competició de la Champions. Els jocs varen anar de la següent manera (8-11) (13-15) (11-7) (11-9) (3-11).

En Miquel Quer i en Satnam Singh deixen ajornada la seva partida igual que en Jordi Vila i l’Eudald Jou dels séniors.

I això és tot, un missal com Déu mana. Us deixem amb 4 imatges de diferents partides en un vídeo de 5 minuts. Fins a la propera.

Classificacions

Vídeo